COMUNICACIÓ CREATIVA

PER EMPRESES, PERSONES O MARQUES

SOM LA COMPETÈNCIA és una fórmula magistral desenvolupada als nostres laboratoris per oferir solucions en comunicació audiovisual DIFERENTS, CREATIVES i EFICIENTS.

Solucions per EMPRESES, PERSONES o MARQUES, amb un excel·lent ràtio preu/qualitat i en les que establim relacions que van més enllà de la de “client” i “proveïdor”, mantenint contacte personal al llarg de tot el projecte i creant llaços interpersonals sòlids i duradors.

Que bé sona, oi?

Els autors d’aquesta fórmula som uns quants professionals amb moltes hores de vol als sectors de la publicitat, l’audiovisual i el rock’n’roll. Malalts de la comunicació, dels frames, la fotografia, les patates braves, els vinils, la tecnologia, el cinema, els pantones, la cervesa fresca, les tipografies i un munt de coses més, totes apassionants.

LA NOSTRA ESTRUCTURA

UN POLIVALENT EQUIP DE PRODUCCIÓ

La nostra estructura és reduïda i dinàmica, que a la pràctica vol dir que som pocs, polivalents i –per força- àgils. Àgils en respondre, en proposar idees i en pressupostar. Lògicament, depenent del projecte fem créixer aquesta estructura amb col·laboradors de diferents àmbits, tots ells excel·lents professionals i millors persones.

Quan ens truquis, parlaràs probablement amb el Pere-Lluís. Explica-li què necessites i ell gestionarà els recursos adients per tal que el teu projecte sigui tot un èxit.

Ens poses a prova? Benvingut!

ELS NOSTRES PRINCIPIS

TREBALLEM NOMÉS AMB ELS MILLORS

Els nostres principis (personals, morals, professionals, ètics…) ens “obliguen” a treballar sempre amb els col·laboradors que més ens agraden.
I per descomptat, només treballem amb els millors.
Així, la nostra xarxa la integren actualment professionals de tot tipus, amb els que compartim sovint quelcom més que un projecte i inclou a dissenyadors, creatius, realitzadors, músics, estilistes, locutors, faquirs, programadors, guionistes, psicòlegs, maquilladors, fotògrafs, artistes i en definitiva, una llarga llista de fabulosos professionals oberts de ment i apassionats per la seva feina.

T’hem de dir que si has arribat fins aquí, et mereixes un premi! Confiem que a més de distreta, la lectura t’haurà resultat útil pel que volies o cercaves. Anima’t i envia’ns un mail explicant-nos què necessites. Ens encanta escoltar!
Trobaràs les dades al final de la pàgina.