Generar una idea creativa per un audiovisual és tremendament excitant, ho reconeixem.
Escollir les paraules adequades per fer-ne un guió atractiu, també.
Ara bé, el procés del càsting per posar “cara-veu-i-moviment” a aquella idea i guió, és, simplement, … Brutal!

Perquè quan els triem, els actors/actrius seran la imatge del nostre client i per extensió, del seu producte. Representaran la seva marca i si ho fem bé, el consumidor final els associarà a l’article o servei que estem publicitant, ja sigui a internet, tv., o altres canals.
Buf, quina responsabilitat, oi?

L’actriu (o actor) ens alegrarà i riurem, o ens entristirà i plorarem. Posarà veu i moviment a l’acting desitjat: “salpebrar” uns tagliatelle, conduir amb la família a la platja, estimar amb protecció o explicar-nos les bondats de certs paratges turístics. I com que d’actrius (i actors) n’hi ha de tot tipus, serà molt important escollir la/el que millor s’adeqüi al que volem.

“Com-ho-fem” nosaltres en 4 passos:

👉🏻 Un cop ja tenim la idea, el 1er pas és l’aprovació del guió per part del client, del tot imprescindible per engegar.
👉🏻 El 2on serà la recerca dels actors/actrius que en la nostra opinió interpretaran millor cadascun dels rols. Tenim molta experiència i un gran llistat de professionals de tota mena i edats.
👉🏻 El 3er pas serà presentar-li al client “el càsting”, amb suggeriments i recomanacions. Un procés que sempre és bidireccional i en contacte permanent.
👉🏻 Amb els actors ja escollits, el 4rt pas serà explicar-los, amb l’equip de realització, quina és la història que hauran d’interpretar (espot, corporatiu, tutorial, branded content…) i el rol que n’esperem d’ells. Repassarem i llegirem amb ells els guions fent -si convé- esmenes i enriquint-los amb noves aportacions. Assajarem, improvisarem i riurem, visualitzant mentalment quina roba vestiran i imaginant-nos que som al set, amb l’art i l’attrezzo preparat.

En definitiva, deixant-ho tot a punt perquè el dia (o dies) de rodatge tan sols hàgim de dir: Llums, Càmera… Acció!

I és clar, no oblidem que després del rodatge vindrà la postproducció, amb el retoc de color, l’editatge, el grafisme i la sonorització. Un procés que també és apassionant, però que… Tractarem en un altre post i dia. 

Avui heu vist com és d’important per nosaltres el càsting, un procés en què ens encantarà acompanyar-vos i assessorar-vos.
Així que, si voleu incorporar contingut audiovisual a la vostra estratègia de comunicació, truca’ns. Ja teniu una idea? Genial, us ajudarem a desenvolupar-la. Si no la teniu, la crearem per tu. I quan la tinguem, coordinarem per vosaltres tota la producció i postproducció. Incloent, és clar, el càsting d’actors!