Dels projectes que hem desenvolupat fins ara, us hem de reconèixer que a The Event Masters li tenim un carinyo molt i molt especial. Bàsicament perquè l’hem gaudit des del principi, des de la primera idea plantejada, assaborint tots i cadascun dels processos: la definició de la creativitat, el perfil i posterior càsting dels actors, la localització i adequació dels sets dels nostres protagonistes, els intensos i divertits dies de rodatge amb els clients…

L’encàrrec inicial del nostre client, l’empresa Maxchief Europe, va ser desenvolupar una peça audiovisual que comuniqués de forma gràfica, divertida i contundent, l’enorme diferència que hi ha entre muntar un esdeveniment amb taules de fusta (els seus competidors) i fer-ho amb les taules Zown, les seves.

Per fer-ho, vam inventar-nos THE EVENT MASTERS, una empresa fictícia i molt experimentada en el muntatge de casaments i de tot tipus d’esdeveniments. Una empresa integrada per 4 persones amb personalitats i rols molt diferenciats i definits:

PAUL THE FAST. El conductor. “Guaperas” i amb un punt xulesc, en PAUL és inquiet i trapella. Li encanten els vehicles i la velocitat.
BIG ALEX. El múscul. Obsessionat amb les peses i el culte al cos, l’ALEX és la força dels EVENT MASTERS.
JILL THE SKILLED. Com no podia ser d’altra forma, a l’equip hi tenim una dona. Atractiva, presumida i intel·ligent, està acostumada a treballar entre homenots i en condicions dures.
CHARLIE, THE BOSS. Tot equip té un cap visible, THE EVENT MASTERS tenen al CHARLIE. Avesat i dur, home de poques paraules. Contundent quan les coses no funcionen i somrient quan van bé.

Tots quatre afrontaran un repte: sota comanda d’en MARK, THE MANAGER, hauran de muntar un casament.

I a partir d’aquí…. No us explicarem res més, perquè descobriríem massa secrets!
Haureu d’esperar a veure el vídeo quan estigui acabat, no trigarem gaire a fer-ho, així que com diuen en anglès… Stay Tuned!