Una vegada més, tenim tendència a fixar-nos en peces audiovisuals en les quals la música és part important en aquesta. O més que important, és la peça en si mateixa, o la seva raó de ser!

Avui us presentem una que ens encanta i que mostra a una noia arribant a casa després del que es suposa un intens dia de feina. A l’arribar, li demana via siri al seu HomePod que li posi alguna cosa que li agradi. I a partir d’aquí, el seu petit apartament es transforma completament, convertint-se en un espai gran i visualment molt atractiu, com si es tractés de la nau d’una pel·lícula de ciència-ficció. Una fantàstica forma de comunicar les sensacions que l’aparell d’Apple és capaç de transmetre’ns.

La protagonista és la ballarina anglesa FKA twigs i la peça està dirigida pel director de cinema Spike Jonze, queo és el primer treball musical que fa, havent dirigit prèviament peces per artistes com Fatboy Slim o Beastie Boys.

Ens encantaria poder responsabilitzar-nos algun dia d’una peça com aquesta! Som una petita productora creativa, però sense dubte preparada per afrontar amb garanties un repte com aquest! Qui s’anima? 

Esperem que us agradi tant com a nosaltres i que us alegri el dia!