Els que ens coneixeu, ja sabeu que som uns grans defensors d’explicar històries a l’hora de publicitar alguna marca o servei. Una bona història t’entristirà o t’alegrarà. Et farà empatitzar amb els protagonistes o, al contrari, te’ls farà avorrir. Et recordarà el teu dia a dia habitual o et teletransportarà a un món imaginari que res té a veure amb el real.
En definitiva i en un sentit o en un altre, una bona història ens emocionarà.

Si a més a més, a la història li afegim una dosi de sentit de l’humor, estem guanyant punts perquè aquesta sigui un èxit.

El darrer spot de la firma alemanya de botigues de bricolatge i construcció Hornbach defineix a la perfecció els dos punts que acabem de comentar. Amb una fenomenal direcció artística, aquest espot de 60” creat per l’agència Heimat , produït per Czar i realitzat per Andreas Nilsson ens presenta, amb un punt de surrealisme, una història que recorda més a una pel·lícula que no pas a un espot de televisió. L’ambientació ens ha recordat per moments als Hellboy de Guillermo del Toro i no hem pogut deixar d’establir algun paral·lelisme entre els orientals de l’impermeable groc i els simpàtics Ommpa Loompa de Charlie i la Fàbrica de Chocolate.

És probable que hàgiu de visionar-lo més d’un cop per entendre bé el missatge. Però no us ho prengueu com una cosa negativa, perquè us permetrà descobrir, amb cada nou visionat, més coses d’aquesta peça riquíssima en tot tipus de detalls.

Un fantàstic exercici d’imaginació. Com a productora creativa i molt fans de les històries, ens encanta!