Marca: MAXCHIEF EUROPE
Producte: Zown
Realització: Sergi Garnica

DOP: Lucas Fernández

Càmera: Emil Ramos

Maquillatge: Inma Bono

Càtering: All Verd

Actor: Edu Torrente

Edició: Sergi Garnica

Una producció de: PereLluís Font
Per:
Som La Competència

Ara fa 7 anys, un fabricant de mobiliari plegable d’ús professional va encarregar-nos un vídeo per comunicar un dels valors essencials dels seus productes: la resistència. Les seves taules eren molt més resistents que les de la competència.

En aquell moment, teníem 2 opcions. Una, publicitar-ho de forma diguem-ne “tècnica”, amb una frase del tipus “La nostra taula aguanta fins a 1.500 kg” o similar. I una altra, fer-ho de forma més creativa i inventar-nos una història. I és clar, vam optar per la segona i vam fer un vídeo diferent. Creatiu. I amb humor. El resultat va ser The Tester.


The Tester és un personatge que vam crear per demostrar de la forma més visual i contundent possible, que les taules del nostre client eren de debò tan resistents com deien. El presentaríem com un “testejador de taules” professional. Un mercenari que no està vinculat a cap empresa ni reconeix a ningú. Un Terminator. Un home dur que en la seva feina tan sols utilitza 2 eines: un gran martell i els seus músculs.  I són aquestes eines les que decidiran si la taula és o no prou bona. Prou forta. Prou resistent. I així és com vam produir un vídeo que li ha proporcionat al nostre client excel·lents resultats a les fires i esdeveniments de tot el món. N’ha quedat tan satisfet, que aquest 2022 ens va demanar una nova versió, amb noves taules.

Però fer un Reloaded d’un vídeo que ha funcionat tan bé no és fàcil. I si han passat 7 anys de l’“original”, encara menys. Us hem de dir que afrontar el repte de fer aquesta nova versió va ser il·lusionant, així que vam recuperar a The Tester i vam anar molt més enllà, ubicant-lo en un entorn industrial, desèrtic i quasi apocalíptic. El resultat? Feu clic al vídeo i el veureu.

Vídeos com aquests són possibles gràcies al fet que empreses com Maxchief, el nostre client, han estat valentes a l’hora de publicitar els seus productes. I creatives.

Com a importadors de les taules Zown, Maxchief Europe publicita els seus productes en les principals fires i esdeveniments del seu sector arreu del món. Estem molt satisfets que els nostres vídeos siguin les eines que utilitzen per posicionar-se amb èxit com a marca.