Marca: CINEMA LA CALÀNDRIA
Producte: Espot Calàndria15
Realització i Edit: Jordi Homs

Act@rs: Bernat Muñoz, Carlos Tena i Mònica Ibàñez

Edició: Jordi Homs

Idea i Script: PereLluís Font

Una producció de: PereLluís Font i Jordi Homs
Per:
Som La Competència i Lemure

.

Fa ja temps que els dilluns anem al cinema del poble on vivim, El Masnou, sense importar-nos la peli que facin. Per molts i variats motius.

El primer és perquè ens agrada la sensació de “fer poble” i sentir que d’una forma o altra, activem i participem en el comerç local. I quasi sempre, a més del cine, fem també fora “l’entrepà”!
El segon motiu, és perquè dilluns és el dia de l’espectador i l’entrada costa 4’5 €, un preu del tot raonable comparant-ho amb altres sales.
El tercer, perquè estan actualitzats i reben novetats cada setmana, cosa que ens ha permès gaudir de Batman, Coda, Drive My Car o Alcarràs, al mateix ritme que ho haguéssim fet a qualsevol gran ciutat.
I el quart motiu és perquè veure una peli a La Calàndria proporciona una sensació màgica i molt diferent de l’obtinguda en qualsevol altra sala. La Calàndria és un cinema dels antics, sí, però reformat. És una sala d’història centenària que alhora compta amb la tecnologia més moderna. Un espai gran, capaç d’allotjar 500 persones, que llueix una enorme pantalla, manté intactes les llotges laterals i ofereix amplies i còmodes butaques. Entrar a La Calàndria és com viatjar en el temps… Còmodament!

Tota aquesta introducció tan cinematogràfica -i mai millor dit- és per explicar-vos que com a Productora, hem creat, conjuntament amb La Calàndria, una plataforma per comercialitzar espais publicitaris abans de la projecció de les pel·lícules: #Calàndria15. Una plataforma adreçada a les empreses, comerços, entintas i marques del Baix Maresme que desitgin una forma visual i directa de publicitar-se i vulguin connectar fàcilment i amb rapidesa amb el seu públic.

Pensem que l’espot mostra bé i amb humor què és el que oferim.
Clicant aquí trobareu informació sobre programació, preus i altres detalls: Què és #Calàndria15?

Podeu trucar-nos al mòbil 630.064.373, us atendrà el Pere-Lluís.
O enviar-nos un correu electrònic calandria@somlacompetencia.com

#Calàndria15. La millor inversió per fer publicitat al Maresme!