Project Description

Disseny d’imatge corporativa de BEFOREBOARDING.

BeforeBoarding és una empresa que ofereix als seus clients una sèrie de serveis exclusius amb la finalitat que la seva estança a l’aeroport es converteixi en una grata i relaxant experiència. En clar procés d’expansió, ens va confiar el disseny i desenvolupament del seu logotip i imatge corporativa, un repte que vam assumir encantats i dels que us mostrem a continuació els resultats.

El logotip combina els conceptes de dinamisme i internacionalitat relacionats amb el sector de les línies aèries i la característica essencial dels serveis dispensats per Beforeboarding: l’exclusivitat.
Per aconseguir-ho, vam buscar una tipografia molt llegible (Uni Sans) i d’imatge actual, optant per una gama de colors elegants i sobris (Pantones Black, 1807 i 430). La partició del nom es realitza amb el canvi de color.

S’ha triat un avió sintetitzat com element gràfic per situar a l’empresa al sector, dissenyant una doble “estela” que aporta moviment i crea una imatge amb personalitat i fàcilment recordable.