POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment del Capítol II de la llei 34/2002, LSSICE, l’informem que aquesta pàgina web és propietat de SLC CREATIVITAT GLOBAL, S.L. i té per objectiu donar a conèixer els treballs de SOM LA COMPETÈNCIA, Productora i Agència Creativa. La societat està domiciliada al c / Joan Miró, 13 08320 el Masnou, Barcelona, amb CIF B65769127, telèfon de contacte: 630.064.373 i correu electrònic: admin@somlacompetencia.com

SLC CREATIVITAT GLOBAL, SL, com a responsable d’aquest lloc web i en conformitat amb el que disposa la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, té implementades totes les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes.

A l’efecte del que preveu la LOPD, SLC CREATIVITAT GLOBAL, S.L. l’informa que les dades que voluntàriament ens està facilitant seran incorporades als nostres sistemes d’informació per tal de realitzar les gestions comercials i administratives necessàries i remetre el butlletí informatiu de notícies.
El signant garanteix la veracitat de les dades aportades i es compromet a comunicar qualsevol canvi que es produeixi en aquests.

Mitjançant l’asterisc (*) en les caselles del formulari de contacte, li indiquem quines dades són necessaris. En introduir-los, atorga el consentiment inequívoc a SLC CREATIVITAT GLOBAL, S.L. perquè procedeixi al tractament d’aquests en pro de les finalitats esmentades.

El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure per rebre informació sobre els treballs i serveis del SOM LA COMPETÈNCIA.

SLC CREATIVITAT GLOBAL, S.L. garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per aplicar les mesures de seguretat que estableixen el RGPD i la LOPD per protegir els drets i llibertats dels Usuaris.

D’acord amb aquestes normatives, l’informem que té dret a sol·licitar l’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i la limitació i oposició al seu tractament enviant un correu electrònic a admin@somlacompetencia.com, indicant com Assumpte: “LOPD, drets ARCO “, i adjuntant fotocòpia del seu DNI o qualsevol mitjà anàleg en dret, tal com indica la llei. Té dret a retirar el consentiment donat en qualsevol moment.

CONFIDENCIALITAT I CESSIÓ DE DADES A TERCERS
Les dades que ens faciliti es tractaran de forma confidencial. SLC CREATIVITAT GLOBAL, S.L. ha adoptat tots els nivells de protecció necessaris per a garantir la seguretat en el tractament de les dades i evitar la seva alteració, pèrdua, robatori, tractament o accés no autoritzat, d’acord l’estat de la tecnologia i naturalesa de les dades emmagatzemades.

SLC CREATIVITAT GLOBAL, S.L. no cedirà les dades personals a tercers, excepte per obligació legal.

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT
L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant el tractament automatitzat dels mateixos per part de SLC CREATIVITAT GLOBAL, S.L. per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades.

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES
L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remeti a SLC CREATIVITAT GLOBAL, S.L., exonerant a aquesta societat de qualsevol responsabilitat referent a això. Els usuaris responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció.

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)
SLC CREATIVITAT GLOBAL, S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda al web, podent limitar o no permetre l’accés a la informació.

SLC CREATIVITAT GLOBAL, S.L. no assumeix cap tipus de responsabilitat per la informació continguda en les webs de tercers a les que es pugui accedir pels “links” o enllaços, que només tenen finalitat informativa i en cap cas suposen cap suggeriment, invitació o reconeixement sobre aquests.

SUBSCRIPCIÓ AL BLOC DE SOM LA COMPETÈNCIA
Quan l’usuari es subscrigui al Bloc, les dades aportades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament. Quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la destrucció d’aquests. No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT
SLC CREATIVITAT GLOBAL, S.L. es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials.

CORREUS COMERCIALS
D’acord amb la LSSICE, SLC CREATIVITAT GLOBAL, S.L. no realitza pràctiques de SPAM, per tant, no envia correus comercials per e-mail que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’Usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis de la pàgina web, l’Usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre el nostre Butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

LEGISLACIÓ
Amb caràcter general, les relacions entre SLC CREATIVITAT GLOBAL, S.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web, estan sotmesos a la legislació i jurisdicció espanyola a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Barcelona.