Us heu fixat que les persones divertides i que somriuen amb frequència, tenen un encant especial? Que solen “caure millor”que les altres?
Doncs amb les marques passa exactament el mateix. Aquelles que utilitzen l’humor en la seva forma de comunicar-se, generen empatia amb el seu target i, com passa amb les persones, també cauen millor. El perquè és molt senzill:
* En primer lloc, perquè l’humor ajuda a reduïr les tensions i a crear una atmòsfera més distesa.
* En segon, perquè ajuda a recordar millor (i per més temps) el missatge que volem comunicar.
* En tercer lloc (i molt important), perquè ens fa més humans.
* I en quart i per acabar, perquè redueix les barreres de comunicació, generant aquesta paraula que tan i tan de moda està: engagement.
De debò necessiteu més motius?

Per descomptat, parlem en tot moment d’una bona utilització de l’humor, de forma intel·ligent i elegant. I sempre, sempre, sempre, havent fet un estudi previ i a conciència del nostre target, per evitar gags que no s’entenguin o que puguin molestar o ferir deteminades sensibilitats. El sarcasme i les ironies destructives queden lògicament descartades. D’aquesta forma, les marques que aconsegueixen fer somriure en la seva comunicació, estaran oferint al seu públic una experiència emocional molt agradable, que sens dubte seguiran buscant al llarg del discurs de la marca, qui s’assegurarà, per tant, un nivell d’interès i de fidelització molt elevat.

I no podem parlar de Marques, d’Humor i de Comunicació, sense parlar del que anomenem WebSèries. És a dir, sèries de ficció produïdes pel seu “consum” a internet, amb capítols de curta durada, una continuitat en el temps i en els que a través d’un storytelling ben construït, generarem sentiments positius cap a la marca. Sèries en les que l’humor és imprescindible i en les quals acabarem empatitzant amb algun dels protagonistes, sempre en rols molt ben escollits. Per això ens agrada tant incorporar actors als nostre projectes.

Com a productora creativa, som uns grans defensors de l’humor. Si vols incorporar-lo a la teva comunicació… Trúca’ns i en parlem!
A sota veuràs alguns projectes que hem desenvolupat. Confiem que et faran somriure!

The Event Masters
Aquí un corporatiu en el qual una mena de grup de superherois ens expliquen de forma gràfica i contundent la gran diferència que hi ha entre muntar un casament amb taules de plàstic o taules de fusta.

Las Olimpiadas de Becker
En aquest homenatge al cinema mut dels anys 20, és a través d’una surrealista competició olímpica de Tir a l’Arc que es demostra el perquè un esportista té un rendiment molt superior a l’altre.

El Desafío Becker de Productividad
I en aquest, a través d’una mena d’un concurs televisiu, 2 treballadors s’enfrontaran per demostrar quina de les seves màquines és la més ,illor i més productiva, mitjançant 2 divertides i inusuals proves.