Ho hem de reconèixer, ens encanta la publicitat.
Gaudim de la creativitat amb la qual sovint ens sorprenen aquestes petites peces de 20” anomenades espots.
I ens agrada xerrar sobre si la idea o guió és millor o pitjor, si la història s’entén amb facilitat o, al contrari, l’has de veure diverses vegades si vols entendre de què va.
I com a productora audiovisual creativa que som, també ens agrada explicar-vos aquí al bloc detalls sobre els rodatges que fem i els projectes que desenvolupem, és clar que sí.
Però al post d’avui no parlarem ni de publicitat ni de cap dels nostres projectes.
I tampoc ens estendrem gaire. Si més no, ho intentarem.
Tan sols us volem dir que… el proper dia 8 de març, a Netflix estrenen l’esperada 2ª temporada de Jessica Jones!!

Voleu saber un secret? Aquesta és una de les primeres sèries amb què vam enganxar-nos a Netflix. Vam devorar-la episodi a episodi en un temps rècord.
I us hem de dir que pensàvem que érem uns bons consumidors i coneixedors del món Marvel: ens encanta l’Spiderman del Sam Raimi i les històries del Peter Parker, som fans dels X-Men de Bryan Singer i hem consumit en format paper al Capitán América, els Vengadores, els 4 Fantàstics i molts d’altres. Però hem de reconèixer amb un punt de vergonya que a Jessica Jones i el seu particular univers l’hem descobert en format de sèrie de tv i gràcies a Netflix.


Ara no us avorrirem explicant-vos que a més d’una força sobrehumana és una gran detectiu, o que té una relació molt especial amb el Luke Cage. Tan sols us recomanem que us relaxeu al sofà, busqueu la primera temporada i us deixeu seduir per la seva personalitat pròpia. Us queden just 13 dies perquè comenci la segona. 14 si comptem el dia d’avui!

Aquí us deixem el tràiler oficial de la segona temporada. Que gaudiu del cap de setmana!

______________________________________________________