Recordeu el que hem anat dient als darrers posts, sobre la importància del GUIÓ i del sentit de l’HUMOR?
El vídeo que us mostrem avui exemplifica molt clarament aquests dos conceptes.

Perquè és evident que la comunicació publicitària com l’enteníem fins ara ha canviat. Els anuncis, aquells petits espais de 20” o de 30” han donat pas a les històries. Unes històries que aconsegueixin connectar amb el públic, que l’entretinguin i sobretot, que el diverteixin.

Aquest vídeo de HOSTELWORLD és un exemple perfecte i ha revolucionat el món de les xarxes. Ens presenta l’arribada a Barcelona de, ni més ni menys, la popular Mariah Carey: la “diva de les dives”! Algú podria imaginar-se-la passant una nit en un Hostal, amb tot el seu equip?

Darrere d’aquesta intel·ligent peça està Hotwire, l’agència de comunicació de HOSTELWORLD a UK i als Estats Units, que buscava canviar la percepció dels consumidors cap als Hostals, i alhora dirigir tràfic a la plana web de Hostelworld.
És evident que ho han aconseguit. Més de 13 milions de visites al youtube ho demostren!
Més informació a l’article d’Emma Hazan, Responsable Global de Consumo de Hotwire, que trobareu al web de Top Comunicación.

Com a productora creativa, som uns grans defensors de les històries. No ens cansarem de dir que un bon guió fa meravelles. I per descomptat, som també uns defensors del sentit de l’humor, que aconseguirà que el nostre potencial comprador percebi el missatge amb un somriure.

Vols comunicar el teu producte de forma diferent i atractiva?
Estàs pensant a utilitzar el vídeo dins la teva estratègia de comunicació?
Trúca’ns i amb molt de gust en parlarem!