Ens l’hem vist com es tractés d’una sèrie de Netflix!
Val a dir que els episodis tenen una durada de 2’ i poc. I a la segona temporada n’hi ha algun de 3’, cert. Però ens hem “ventilat” les 2 temporades “del tirón”!
Així que… Enhorabona per HACIENDO CERVEZA, la webserie que ha creat AMBAR, Cerveceros Independientes!

En la nostra opinió com a productora creativa, tot és rodó. Començant per una impressionant música original en una onda molt bluesera i amb una cadència que no deixa de recordar-nos la gran “Al Otro lado del Río” de Jorge Drexler.
Uns personatges ben triats i definits, uns guions enginyosos, que et deixen amb un somriure als llavis i una fotografia preciosa.
Una careta d’entrada super xula i les participacions rollo cameo amb el José Coronado i més participativa amb la Rossy de Palma. Què més es pot demanar? Doncs imaginem que el que demanaran “els d’Ambar” és vendre cervesa, és clar. I en la nostra opinió, crec que ho aconseguiran.

A nosaltres ens encanta la cervesa. Suau, forta, de baixa i/o d’alta graduació. Anglesa, alemanya o belga. Però us hem de dir que no érem fans d’Ambar, bàsicament i entre altres coses, perquè no la coneixíem.
Confiem que la campanya anirà acompanyada d’una bona distribució del producte i així la trobarem amb facilitat als lineals dels supermercats, perquè la buscarem!

Us deixem aquí l’enllaç a les 2 temporades:

www.ambar.com