Fa pocs dies, el 26 de juliol, vam descobrir a través d’un post a Linkedin la fenomenal webserie que ha creat AMBAR Cerveceros Independientes: HACIENDO CERVEZA. Ens van agradar els guions, la fotografia, els actors escollits, la música… Tant, que vam visionar les 2 temporades “del tirón”.

I com fem amb les coses que ens agraden, vam voler compartir-ho en forma de post al nostre web, un post que després vam penjar a Twitter i a Facebook. Al final del post, que trobareu aquí els qui el vulgueu llegir, comentàvem de forma humorística que confiàvem en la bona distribució del producte, perquè teníem la sana intenció de buscar les cerveses als lineals del supermercat.
Ja en aquell moment, el/la responsable de les xarxes socials d’Ambar ens va contestar via twitter amb rapidesa i simpatia, dient-nos que estaven presents a les principals cadenes. Allò eren bones notícies! I veient el que ens ha passat avui, imaginem que el/la responsable de mktg d’Ambar no ha volgut córrer el risc que uns potencials consumidors de la seva marca la busquessin i es quedessin sense provar-la, així que…

…Aquest matí, 30 de juliol, hem rebut a les nostres instal·lacions una capsa enorme. Sabeu què hi havia a dins?

Doncs ni més ni menys que 24 cerveses AMBAR!
Sí, sí, una senyora caixa que contenia 6 cerveses de les seves 4 varietats més populars: l’ESPECIAL, l’EXPORT, la RADLER i la IPA, total, 24!!
Senyores i senyors d’Ambar: això és el millor regal prevacacional que podíem rebre, moltíssimes gràcies!!

Enhorabona de debò. Per molts motius.

Enhorabona perquè sens dubte, heu guanyat uns quants clients. A la nostra productora, quasi tots/es som bons consumidors/es de cervesa i fins avui, les que “dominaven el cotarro” eren altres marques, més locals. Però us prometem que a partir d’avui, serem també grans consumidors d’Ambar.

Enhorabona també pel brutal exercici de màrqueting i d’orientació al client que heu mostrat i demostrat. Nosaltres som dels que -com vosaltres- creiem en la importància d’aquests “gestos” i pensem que són els que fidelitzen als consumidors. Ens alegra molt veure que també vosaltres ho veieu també així. Un màrqueting que busca sorprendre i impactar al consumidor (o futur consumidor) i que, usat amb intel·ligència -com és el cas- et deixa amb un somriure ballant als llavis.

I per descomptat, enhorabona també (ho volem repetir!) per tenir el valor i la il·lusió de voler produir peces audiovisuals com les que heu fet per publicitar la vostra cervesa.

La foto d’avui és, sens dubte per vosaltres! Moltes gràcies, bon estiu i molts èxits, us els mereixeu!