Haig de dir-vos que no sóc masnoví. Si més no, no ho sóc de naixement. Però hi visc des de fa 5 anys i crec que això em dóna una mica de perspectiva per poder opinar. Des de que hi som (ens hi vam traslladar la meva dona, el meu fill i el meu gat), la nostra vida ha canviat. I ho ha fet a millor.
Quan ens llevem al matí veiem el mar. I tenim una terrassa on sopem els vespres, sols o amb amics. Brutal.
Per aquells que anem sovint a Barcelona per feina, la ciutat està a 30’ en tren. Encara que jo utilitzo la moto J.
I els afterworks diaris es converteixen, en aquesta època de l’any, en un banyet ràpid a la platja, abans de fer el sopar, al que sovint acabem afegint-hi una canya a la guingueta.

I us preguntareu, a què ve tot aquest rotllo?

Doncs ve perquè ahir vam gaudir, per primera vegada des de que vivim a El Masnou, d’una interessant, cinematogràfica i fresca proposta estiuenca: el FASCURT, el festival de curtmetratges que organitza la nostra vila. Això vol dir que l’afterwork d’ahir va consistir en la preparació dels entrepans que ens menjaríem davant la gran pantalla una estona més tard.
El Festival dura 3 dies (ahir, avui i demà) i s’estructura en 3 parts. Una primera amb curtmetratges de ficció i rodatge real, una segona amb peces d’animació i una tercera, anomenada “undercurt”, que presenta obres d’entre 3’ i 7’. Tot això, afegint-hi 10’ de “descans” entre cadascuna de les parts.
A més, el Festival ofereix també interessants activitats complementàries, com el Fascurt Kids, amb tallers de Stop Motion i Pixilació i Taules Rodones amb diferents ponents internacionals.

La selecció de curtmetratges d’ahir va incloure peces força interessants i divertides. Vam passar-ho molt bé i avui repetirem. A més, tenim ganes de veure aquesta nit a 2 actors que ens agraden molt i amb els quals hem treballat en diverses ocasions a la nostra productora creativa: el Carlus Fàbrega i la Gisela Arnao, que presenten el curtmetratge “Custodia Compartida”, dirigit pel mateix Carlus.

Tant si ja en teniu com si no teniu plans per avui, no us ho penseu. Afterwork d’entrepans i cap a la platja d’Ocata a veure el Fascurt. La cervesa ja la prendreu a la guingueta, ben fresca!
Més info al web del Festival: https://www.fascurt.cat
I per anar fent boca, us deixem a sota l’espot del Festival i el tràiler de “Custodia Compartida”.