Quan el llogater del nostre estudi a Balmes ens va dir, al mes de maig, que marxava a l’estranger i que no podria seguir llogant-nos l’espai… Wow, quasi ens dona un cobriment!

Portàvem quatre anys instal·lats i hi havíem invertit força temps a pintar-lo, il·luminar-lo, decorar-lo i attrezzar-lo. Aquells/es que hi havíeu vingut ho sabeu bé. A més, estàvem cèntrics i sobretot, molt ben comunicats. Què faríem ara??

Doncs el que vam fer. Afrontant la nova circumstància com una oportunitat, sant tornem-hi i a buscar nous despatxos a la xarxa. I després de força trucades i visitar-ne molts, en diferents mides, barris i acabats, vam trobar el que, ja a primera vista vam identificar com a nostre. Espaiós, amb molta llum natural, en un barri tranquil i, de nou, amb una excel·lent connexió de transports. La “pega”? Ho havíem de fer tot, l’espai era diàfan i convenia condicionar-lo adequadament. Sort que ens costa poc arremangar-nos i després d’unes bones capes de pintura, els respectius trasllats amunt i avall i amb una nova wifi, estàvem instal·lats i operatius.

Repetim els colors corporatius, sí, ara distribuïts de forma diferent. I a l’hora de decorar, seguim apostant per combinar la pintura i art modern amb fotos dels nostres projectes audiovisuals. I per descomptat, no usem mai ni els fluorescents ni la llum zenital, a favor de la calidesa de punts de llum estratègicament escollits.

I… et voilà! Ja tenim nou espai creatiu!

Us deixem a sota algunes fotografies, confiem que us agradarà. Per cert, hi esteu convidats! Feu-nos un truc o envieu-nos un correu i prepararem el cafè / la cerveseta, reservant una estona per vosaltres a la nostra agenda. Som uns excel·lents amfitrions, ens encantarà rebre-us!

L’adreça: Rosés, 65 Entresòl 8ª

El correu electrònic: perelluis@somlacompetencia.com

El mòbil: 630 064 373