Benvolguts/des!

Sí, ja sabem que estem a finals de mes de juliol i mentalment, estem quasi tots més “allà” que “aquí”.
Som conscients, també, que som a punt d’encetar l’estiu. I amb aquest, les vacances.
Però és que ens morim de ganes de dir-vos que ens hem traslladat!!!!

Després de llargues setmanes buscant, triant, escollint i seleccionant despatxos per tot Barcelona, vam trobar fa poc i finalment el que s’ajustava al que volíem i necessitàvem.
I què és el que volíem i necessitàvem? Doncs molt senzill:

D’entrada, cercàvem una localització cèntrica.  Per descomptat que ens agraden tots els barris de la nostra ciutat, però ens agrada més encara, ser “prop-del-centre-de-tot”.

En segon lloc, volíem que estigués ben comunicat. Us vull dir que jo utilitzo la moto en el 95% dels desplaçaments que faig, i sóc moooolt còmode. Però buscàvem un espai proper al metro, autobús, bicing i el major número de transports públics. I si podia ser, amb el major número de línies i números possibles!

I en tercer lloc, desitjàvem un espai càlid i acollidor. Que no només afavorís que l’experiència de passar-hi moltes hores resultés per nosaltres una experiència gratificant (ja que hem de treballar, oi? 🙂 sinó que de cara a vosaltres, benvolguts clients i col·laboradors, també fós el màxim d’agradable venir a fer-nos una visita.

Els punts primer i segon van resultar ser només (i nomenys!) una qüestió de temps i paciència, de remenar fins a l’extenuació als webs d’Idealista, Fotocasa, Habitaclia, etc., fins a trobar aquell espai que tingués totes aquelles petites coses que buscàvem i que per nosaltres eren importants.

Val a dir que el punt tercer va necessitar, addicionalment, algunes hores de pintura, de diversos viatges a l’Ikea i d’altres llocs on trobar tots aquells elements pictòrics, decoratius i d’il·luminació que han deixat el nostre petit despatx tal com és ara.

Per descomptat, hi esteu tots convidats. Ens farà molta il·lusió que vingueu!
Si ho feu al matí, farem plegats un cafetó.
Si veniu al migdia, probablement canviarem el cafè per la cervesa.
I si decidiu fer-ho cap al tard, ja decidirem què ens prenem. 🙂

Preneu nota de l’adreça:
Som La Competència
Balmes, 9 – 1er 1a – Despatx 2
08008 BCN

Aprofitem per desitjar-vos unes fantàstiques vacances d’estiu i ens encantarà veure-us de nou a partir del setembre!

Fins aviat!