És indubtable que quan ets part d’alguna cosa, li poses el cor.
El cor… I tot el que faci falta!

When you’re part of it, you put your heart into it. Aquest és el claim que han escollit els grans magatzems John Lewis i la cadena de supermercats Waitrose per presentar el seu primer espot conjunt, una peça creada per Adam&Eve/DDB i que hem escollit pel nostre post d’avui.
La creativitat gira entorn de la història d’un grup de nens de primària que ofereixen als pares una funció molt especial, en una visual i molt atractiva interpretació del popular Bohemian Rapsody dels Queen. Lògicament, els pares queden més que bocabadats amb l’actuació dels fills.

En la nostra opinió com a productora creativa, l’espot gaudeix d’una fenomenal direcció d’art, del tot imprescindible per aconseguir l’espectacularitat visual de la peça, que té moments genials. Un univers ple de robots i naus espacials i amb un astronauta principal que ens ha despertat molta tendresa. També ens han fet somriure el bigoti “freddymercurià” del nen a l’escena dels 4 amb la cara il·luminada (0:23), l’assecador per aconseguir els f/x, o veure al director gaudint dels cops d’efecte de cadascuna de les escenes.
Volem destacar i ens agrada especialment la producció musical, amb un intens i acurat treball de les veus dels nens i nenes que canten la cançó.

El claim escollit funciona bé per ajudar-nos a entendre la implicació dels nens en la seva brillant actuació. Però la idea és que a més, el claim ajudi a comunicar el compromís amb els clients, que Waitrose i John Lewis busquen amb l’acord de col·laboració al que han arribat.

La peça forma part d’una campanya genèrica titulada &Partners, amb la qual es vol explicar el perquè del rebranding de les 2 empreses (propietat del grup de distribució John Lewis Partnership), que han canviat els seus noms pels de John Lewis & Partners i Waitrose & Partners com a part d’aquest procés.

De moment, gaudim d’aquesta visual peça, que s’estrenarà en cinema el pròxim dia 7 de setembre.