Ens encanten els vídeos! Som una productora, pel que resulta obvi, oi? J
Ens encanten les motos! Especialment les d’estètica retro i vintage.
I ens encanta, també, la platja!
Per tant, quan de forma màgica s’ajunten les 3 circumstàncies, la cara se’ns il·lumina amb un somriure.

Avui 5 d’abril i ja a la primavera, hem pensat que malgrat que el temps no acompanya gaire (xispeja una mica, a la city), era un bon moment per compartir aquest post que com dèiem, mostra 3 coses que ens encanten.

El motiu? Els excel·lents vídeos amb els que la marca anglo-hindú de motos Royal Enfield està promocionant els darrers models que ha desenvolupat: la Interceptor i la Continental GT. La primera, una roadster que es va popularitzar a la costa est dels Estats Units, la mostren fent ruta cap a les platges californianes. La segona, de caràcter més esportiu, en un entorn urbà i més sofisticat. El vídeo que hem compartit a dalt és el de la Interceptor, segur que us vindran ganes de passar el cap de setmana al mar. I d’anar-hi amb la moto, aquells que en tingueu!

Però no us quedeu només amb aquest vídeo. Us convidem a entrar al seu web (www.royalenfield.com) i visitar el seu canal de YouTube. Hi trobareu peces molt ben rodades i editades, vídeos gravats en entorns urbans o naturals, però perfectament escollits i ben interpretats per una bona pila d’actors. Acompanyats de músiques suggerents i amb grans recursos de postproducció. A més, els presenten en un format panoràmic molt atractiu i cinematogràfic. Està clar que el departament de màrqueting i comunicació de la marca no ha escatimat recursos a l’hora de publicitar els seus productes. Enhorabona per ells!

I us hem de confessar que ens han entrat unes ganes enorrrrrmes de comprar-nos aquesta Interceptor en color carbassa tan suggerent!