És indubtable que comptar amb un bon director (o directora) d’art fa que qualsevol producció audiovisual (ja sigui cinema, publicitat, documental….) guanyi en qualitat.

Aquest (o aquesta) professional serà qui ens definirà l’estil visual de la nostra peli. Qui treballarà frec a frec amb el Director de Fotografia per seguir la mateixa pauta cromàticai qui es coordinarà amb els responsables de vestuari i maquillatge per idèntics motius. De vegades farà falta, inclús, que hagi de dissenyar un decorat des de zero, per construir-lo, per exemple, dins d’un plató. I per descomptat, les seves responsabilitats inclouen la revisió i supervisió de l’attrezzo, és a dir, de tots els objectes que sortiran al vídeo o pel·lícula.

Tota aquesta intro venia, ni més ni menys, per les ganes que teníem avui de publicar la foto d’aquesta càmera antiga, una preciosa Zeiss Ikon que hem localitzat i separat per un rodatge que tenim la setmana vinent. Es tracta d’uns vídeos molt especials que necessiten una atmosfera i ambient molt vintage.
Diguem de… Principis de segle!

Estigueu atents, aviat més notícies!